ILMOITUS

Formula-arpa

Formulaherra

Mika Hyssi

Voi tätä formulatouhua. Michael Schumacher on voittamaton, lauantain kaksituntiset aika-ajot haukotuttavan tylsiä ja kisassa nähtävät ohitukset – muut kuin kierroksella ohitettavat – voi laskea yhden käden sormilla.

F1-organisaatio on myös herännyt talviunestaan ja huomannut, kuinka tylsäksi moottoriurheilun kuninkuusluokka on vesittynyt. Kauden alussa aika-ajojen muutoksella haettiin värikkäämpää lähtöruudukkoa, mutta käytännössä näin ei tapahtunut. Nopeimmat ovat keulilla ja ajavat parhaimmillaan voittoon joutumatta ohittamaan kanssakilpailijoita. Nyt myös väläytellään jonkinlaista arvontaa aika-ajoihin. Hädän hetkellä lottoamisetkin saatetaan hyväksyä. Kuninkuusluokastakin tulee arpapeliä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top