ILMOITUS

Voitto on aina voitto

Formulaherra

Mika Hyssi

Viikonloppuna ajettu Belgian GP tarjosi pitkästä aikaa kunnon formulaviihdettä. Räikkönen ampaisi kymmenennestä lähtöruudusta voittoon.

Tuuriakin oli Kimillä mukana. Kilpailun alun kolarisuma olisi saattanut päättää Räikkösen matkan jo alkumetreille. Auto kyllä kärsi pienoisia vaurioita ja vaihteistokin temppuili koko kisan ajan, mutta lentävä suomalainen ei antanut ongelmien häiritä. Tämän kauden maailmanmestaruuden varmistanut Michael Schumacher jäi hopealle, eikä mestaruudestaan huolimatta näyttänyt lehdistötilaisuudessa tyytyväiseltä. Voitto kun on aina voitto.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top