MAINOS

Elämää Marcon jälkeen?

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

Kunnantalon kahviossa käy siistijöiden kesken kova supina. Monen siistijän yksi elämän kiintopisteistä, lauantai-iltojen BumtsiBum!-annos oli poissa. Ehkä kaikkein kovimmin nami-nami-shown päättymisen otti siivoushuollon päällikkö Erja Karjunen, joka ei ole poistunut huoneestaan koko päivän aikana. Ei edes vahva sumpin tuoksu ole saanut päällikköä raottamaan oveaan. “Menkää pois, menkää pois!” on Karjunen huutanut jokaiselle oveen koputtaneelle.

“Erja on ottanut pyhän kolmikon – Bjurström-Hovi-Nieminen – poistumisen stagelta todella raskaasti. Viimeksi näin hänet tuollaisena, kun Onnenpyörä lopetettiin”, valottaa Erjan ystävä ja siistijä Aune Alajoki kahviossa.
“Voi, voi, surkujen surku. Kyllä tämä on kamalaa. Eikö ne siellä pöllökanavalla tajua, että meillä katsojillakin on tunteita. Kamalaa. Voi, voi”, päivitellään kahviossa melkein yhteen ääneen.
“Missä muuten Nieminen on?” ihmettelee Aune.
“Täältä tullaan ja mukana parisataa videokasetillista Marcoa, Seppoa ja Esaa.”

Karjunen otti loppupäivän vapaata. Kotona videot vinguttavat tuttua tunnaria jatkossa joka ilta. “Ikuisesti eläköön BumtsiBum!” toteaa Karjunen tippa linssissä, kun ensimmäisen jakson lopputekstit liukuvat ruudulle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top