MAINOS

Karjusen ärähdys

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

On maanantai. Siivoushuollon päällikkö Erja Karjunen kurvaa oranssilla Saabillaan kunnantalon parkkipaikalle. Valtavien lumikinosten vuoksi parkkipaikkoja on nyt tavallista vähemmän, eikä sopivaa reikää tahdo löytyä. “Voi parkkipirkkojen kevät”, tuhisee päällikkö Karjunen kulkupelissään. Minuuttien odottelun jälkeen Karjunen sammuttaa autonsa keskelle ajoväylää ja marssii kunnantalon ovesta sisään.

“Keskusradio auki, neuvonnan nainen! Ja nyt siivousnaiset kuulolla. Täällä keskusradiossa ääntelehtii siivoushuollon päällikkö Erja Karjunen. Lopettakaa se kahvin kanssa lutraaminen ja tulkaa kunnantalon etupihalle lämpimästi pukeutuneina. Pian voimistellaan.”

Karjusen lampaat saapuvat hämmästellen etupihalle. Karjusen johdolla siivoushuollon naiset lykkäävät jonkun onnettoman Ladan ajoväylälle ja Karjusen Saabin tilalle. Karjunen on tyytyväinen. Nyt on todettu, että isotkin roskat saavat näiltä naisilta kyytiä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top