Johtamista

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

Kello 08.19: “Mitä ihmettä sinä oikein teet?” karjuu tuore siivoushuollon päällikkö Sirpa Nieminen siistijä Virtaselle. “Enkö minä juuri äsken palaverissa sanonut, että sinä aloitat tänään kirjastosta. Mitä sinä tätä kunnantalon lattiaa luuttuat, kun se on aivan peilikirkas. Sen sijaan kirjastossa ei ole taaskaan käyty moneen viikkoon. En kyllä ihmettele yhtään kirjaston henkilökunnan ainaista nurinaa täysistä roskakoreista, kun täällä sitä hinkataan samaa lattianeliötä tunnista ja päivästä toiseen. No niin, jalkaa toisen eteen!”

Kello 12.32: “Mitä ihmettä te vielä täällä teette? Ruokatauko on päättynyt jo aikoja sitten. Ja Virtanen: siellä kirjastossa on edelleen valtava määrä roskaa lattialla. Ei tämä tällainen peli vetele! Nyt menet kirjastoon kolme siistijäkaimaa mukanasi ja pistätte paikan kiiltämään.”

Kello 15.54: “Mitä ihmettä te täällä jonotatte? Työpäivä päättyy tasan kello 16, eikä minuuttiakaan aikaisemmin. Nyt menette Virtasen johdolla kirjastoon ja tyhjennätte vihdoin ne roskakorit. Mitä ihmeen teletappeja te oikein olette?”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top