MAINOS

Jossain todellisuudessa

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

On maanantai 16. toukokuuta. Siivoushuollon päällikkö Sirpa Nieminen löytää itsensä nukkumasta kunnantalon kahvion pöydältä. “Mitä hittoa minä täällä teen?” ihmettelee Nieminen ja voivottelee. Päätä jomottaa, eikä pöytä ilman pehmusteita ole mitenkään mukava nukkumapaikka.

Kunnanjohtaja Sentti hoipertelee paikalle. “Voi herranen aika tätä pään jomotusta”, toteaa kunnanjohtaja Niemiselle. “Eikä tätä rakennusta voi kunnantaloksi enää kutsua. Yläkerros on ainakin sellaisessa kunnossa pippaloiden jäljiltä, että ei tänne kyllä tänään ketään päästetä.”

“Mitkä ihmeen pippalot?” ihmettelee Nieminen. “Parempi kun et yritäkään muistaa. Sanotaanko että mitalia ei tänä vuonna tullut”, toteaa Sentti. “Eipä mitään uutta sillä rintamalla”, vastaa Nieminen. “Eipä niin, eipä niin.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top