Valtakunnallisesti palkittu Lihajaloste Korpela pärjää possulla
Huittislainen Lihajaloste Korpela Oy on saanut valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon.

Toimitusjohtaja Seppo Korpelan mukaan saunapalvituotteet ovat Lihajaloste Korpelan suosituimpia tuotteita. Kuva: Maiju Junko
Huittislainen Lihajaloste Korpela Oy on saanut valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon.
Toimitusjohtaja Seppo Korpelan mukaan menestys vaatii kovaa työtä ja rohkeutta. Uudistuminen ja investoinnit ovat tärkeässä asemassa yrityksen liiketoiminnassa.
"Olemme tekemässä yrityksen historian isoimpia investointeja molemmissa tuotantolaitoksissa, Huittisissa ja Honkajoella", hän kertoo.
Perinteinen lihapitäjä Huittinen on tunnettu vahvasta elintarvikeklusteristaan, jossa yhteistyötä tekevät niin lihatuottajat kuin jatkojalostuskin. Veljekset Seppo ja Jari-Jukka Korpela pyörittävät vanhempiensa vuonna 1958 perustamaa yritystä.
"Perheyrityksen jatkaminen oli meille kummallekin itsestäänselvyys", sanoo Seppo Korpela.
Lihajaloste Korpelan johtoajatus on tuoteturvallisuus. "Tuotteittemme pitää säilyä 3–4 viikkoa. Siksi tuoteturvallisuus onkin elintärkeää", kertoo Seppo Korpela.
Yhtiö ei rönsyile joka suuntaan. "Erilaiset trendit tulevat ja usein myös menevät nopeasti. Todellisuudessa tavallinen ruoanlaittaja kaipaa aivan tavallista ruokaa, tulevaisuudessa ehkä vielä vahvemmin", Korpela miettii.