Mouhijärvellä valmistetaan Suomen suurin juusto, jota pääsee maistamaan Häijään markkinoilla sunnuntaina. Juusto tehdään Peter Dörigin Herkkujuustolassa perinteiseen juustomuottiin. Juustoon käytetään noin 2000 litraa lehmänmaitoa ja valmis juusto tulee painamaan noin 250 kiloa. Juustoa markkinoilla jakaa Mouhijärven kunnanjohtaja Esa Sirviö apunaan paikallisen yrittäjäyhdistyksen väkeä. Juustomuotti laitetaan esille valtatien 11 varteen.
Espanjansiruetanoita nähty Huittisissa, kaupunki pyytää ilmoituksia
Kommentoi
Vahingoittaa viljelyksiä, voi levittää tauteja.
Sastamalaan toiseksi eniten rakennusperinnön hoitoavustuksia Pirkanmaalla
Punkalaitumelta ei jätetty yhtään hakemusta.
Sastamalasta varajäsen maakuntahallitukseen
Pirkanmaan liiton maakuntavaltuusto teki valintoja.
Ella Junnila huomioitiin tittelillä, jonka on tähän mennessä saanut 95 naisurheilijaa
Saavutus edellyttää tiettyä pistepottia.
Säkylän tehtaalle viljellään sokerijuurikasta ennätyksellisellä alalla
Määrän kasvu on ollut viime vuosina huomattavaa.
Seuraava:
Entisaikain hääperinnettä näyttelyssä Vähähaarassa
Edellinen:
Vladimir perusti korupajan Keikyään